αγώνας δρόμου στα «χνάρια» της Ιστορίας και της αρχαίας Εγνατίας Οδού


ΕΑΣ-ΑΜΘ

Εγγραφές

Ημιμαραθώνιος (21.097,5 μέτρα)

Τρέξε στη διαδρομή που ακολουθεί τα «χνάρια» της Ιστορίας. Τρέξε 21.097,5 μ. παράλληλα στην αρχαία Εγνατία Οδό, σε μια διαδρομή πιστοποιημένη από την AIMS. Νιώσε τη συγκίνηση του τερματισμού σε έναν ξεχωριστό αγώνα. Δήλωσε συμμετοχή στον 5ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου VIA EGNATIA RUN!

Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν!


Λαϊκός-Δυναμικός (5.000 μέτρα)

Λάβε μέρος στον παράλληλο αγώνα μιας ιστορικής διαδρομής. Τρέξε ή περπάτησε τα τελευταία 5 χιλιόμετρα του 5ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου VIA EGNATIA RUN, πιστοποιημένα από την AIMS. Δήλωσε συμμετοχή στη μεγάλη αθλητική γιορτή του Έβρου!

Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν!


ΑμεΑ (400 μέτρα)

Η χαρά της συμμετοχής και της επίτευξης ενός στόχου σε μια διαδρομή 400 μ. για Άτομα με Αναπηρία. Ο αθλητισμός μας φέρνει όλους πιο κοντά και μας ενώνει.

Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν!


Παιδικός (800 μέτρα)

Ένας αγώνας χωρίς ανταγωνισμό, όπου όλοι είναι νικητές. Μια διαδρομή 800 μ. για παιδιά 10, 11 και 12 ετών, αλλά και μικρότερης ηλικίας τα οποία τρέχουν μαζί με τον γονέα τους. Γιατί αυτό που αξίζει περισσότερο είναι η χαρά της συμμετοχής, της επίτευξης ενός στόχου, η μύηση στον αθλητισμό, τον στίβο, το δρομικό κίνημα.

Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν!


Εθελοντής

Έλα κι εσύ να ζήσεις την εμπειρία μιας μεγάλης διοργάνωσης, να γνωρίσεις από κοντά το δρομικό κίνημα, να μοιραστείς τον κόπο και την αγωνία των αθλητών, να γευτείς τη χαρά της επιτυχίας, την ικανοποίηση και τη συγκίνηση του τερματισμού.

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο