Εκδήλωση προς τιμή των εθελοντών του αγώνα «VIA EGNATIA RUN 2016»

Συντάχθηκε στις .

Εκδήλωση προς τιμή των 180 εθελοντών που συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα δρόμου «VIA EGNATIA RUN 2016» πραγματοποίησε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016, στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς ανέφερε στο χαιρετισμό του «Η επιτυχημένη διεξαγωγή του VIA EGNATIA RUN 2016 αποτελεί άθροισμα πολλών παραγόντων, ομαδικής και εθελοντικής δουλειάς. Οφείλεται σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και επιλέξατε να λάβετε μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή αθλητισμού στα χνάρια της Ιστορίας, της Αρχαίας και της Σύγχρονης Εγνατίας Οδού. Για το λόγο αυτό ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Παυλίδης και εγώ προσωπικά, σας ευχαριστούμε θερμά!».

Ο κ. Πέτροβιτς αναφέρθηκε, επίσης, στην πρόθεση να δημιουργηθεί Δίκτυο Εθελοντών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αξιοποιώντας τη βάση δεδομένων των 180 εθελοντών του αγώνα, που θα εμπλουτισθεί με εθελοντές από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, με κύριο στόχο τη συμβολή σε κοινωφελείς δράσεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ελένη Δημούδη, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης Χρήστος Γερακόπουλος, εκπρόσωποι ομάδων εθελοντών και εθελοντές από όλους τους φορείς που συνέδραμαν στη διενέργεια του αγώνα. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, στη ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού, στο Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, στο Κ.Τ.Ε.Λ. Έβρου, στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Έβρου, στο Παράρτημα Αλεξανδρούπολης του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, στο Περιφερειακό Τμήμα Αλεξανδρούπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, στην Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου, στο Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Απαλού «Ο ΦΑΡΟΣ», στον Πολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Άνθειας – Αρίστηνου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», στο 2ο Σύστημα Προσκόπων Αλεξανδρούπολης, στο Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Θράκης, και στην εταιρεία DASTERI S.A., χορηγό του αγώνα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν ευχαριστήρια στους θεσμικούς φορείς και βεβαιώσεις συμμετοχής στους εθελοντές, ενώ παρουσιάστηκε σε πρώτη προβολή το επίσημο βίντεο του αγώνα, το οποίο είναι ανηρτημένο στο κανάλι της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου στο YouTube, και στο σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=_2Jvr_qtkoo.

Εκτύπωση